Güloğlu Plastik 42. Yılını Geleneksel Piknik Şenliği ile Kutladı

KURULUŞUNUN 42’nci yılını kutlayan Güloğlu Plastik’in çalışanları ve aileleri, İzmir’in Tire ilçesinde düzenlenen piknikte buluştu. Yönetim Kurulu Başkanı

guloglu_plastik_42._yil_pikniği
KURULUŞUNUN 42’nci yılını kutlayan Güloğlu Plastik’in çalışanları ve aileleri, İzmir’in Tire ilçesinde düzenlenen piknikte buluştu.
Yönetim Kurulu Başkanı Seracettin Güloğlu ve Genel Müdür Gülçin Güloğlu ev sahipliğinde düzenlenen piknik, özel organizasyon ve animasyonlara sahne oldu. Çalışanlar çuvalla zıplama, kaşık ile yumurta taşıma, sandalye kapmaca, halat çekme oyunlarla eğlenerek stres atarken, anne ve babalarının yarışmalarını ilgiyle izleyen küçükler de palyaçoların kendileri için hazırladığı sürpriz ve oyunlarla doyasıya bir gün yaşadı. Oyunların bazılarında başarılı olanlar çeyrek altınla ödüllendirildi.
5 ve 10 yılını dolduran çalışanlara plaket ve ödüllerinin verildiği piknik etkinliğinde konuşan Güloğlu Plastik Genel Müdürü Gülçin Güloğlu, çalışanları ve aileleri ile birlikte geçirmeyi planladıkları piknikle yılın yorgunluğunu atarken aile olmanın da gereğini yerine getirdiklerini söyledi. Güloğlu Plastik’in vizyonuna ulaşma ve stratejisini gerçekleştirmede çalışanlarının önemli katkılar sağladığını ifade eden Güloğlu, “Büyük Güloğlu Plastik ailesi olma hedefini hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Yönetim Kurulu Başkanı Seracettin Güloğlu ise 42 yıl önceden bugüne gerçekleşen tutarlı ve planlı bülümeden duyduğu mutluluğu dile getirdi ve Güloğlu’nu oluşturan siz değerli ailem ile gurur duyuyorum” dedi.
guloglu_plastik_42._yil_piknigi_haber_hurriyet
Pin It